Hoe je Instagram Zakelijk Kunt Inzetten

Vele mensen vragen zich af hoe ze Instagram zakelijk kunnen inzetten.  In deze video legt Chalene Johnson 4 Instagram manieren voor startende ondernemers om Instagram te gebruiken voor marketing. Deze 4 manieren zijn strategieën die je gelijk kunt toepassen in je onderneming!

Je hebt je namelijk al gerealiseerd dat 1 ding zeker is: Instagram is een erg belangrijk sociaal netwerk. Het belang van Instagram word langzaam duidelijker wanneer je je beseft dat een groot deel van je doelgroep er gebruik van maaakt. Dit maakt het van belang dat je Instagram voor zakelijk gebruik inzet ongeacht je niche. Dit betekent dus dat Instagram iets voor je onderneming kan betekenen of je nou een winkel hebt, een restaurant of een reisorganisatie.

Verschillende media hebben al aangetoond dat Instagram 1 van de meest effectieve manieren is om je merk verder te ontwikkelen.

Instagram is als het ware een hub geworden waar consumenten bedrijven ontmoeten EN beoordelen. Ondernemingen riskeren dus dat ze hun waarde onder hun doelgroep kwijt raken, zeker onder de jonge generatie consumenten. Onder de Amerikaanse jeugd is het zelfs gebleken dat Instagram 1 van de meest belangrijke sociale netwerken van het moment is.

Als je Instagram dus serieus neemt en Instagram zakelijk inzet dan kan het een wereld van kansen voor je onderneming openen. Forrester heeft Instagram al de koning van sociale engagement genoemd. Ze geven aan dat de Instagram posts van top merken per volger engagement een ratio heeft van 4.21 procent. Dit betekent dat Instagram deze merken 58 keer meer engagement heeft opgeleverd dan Facebook en 120 keer zoveel meer engagement dan Twitter.

De Volgende Stap in je Instagram Carrière


Hét E-book dat je helpt om te beginnen met geld te verdienen met Instagram

GA VERDER


Laat een reactie achter om ons te laten weten hoe jij Instagram voor je onderneming gebruikt.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *