5 Manieren om Instagram Zakelijk in te Zetten

Hier zijn enkele manieren hoe je Instagram kunt gebruiken om je onderneming te accelereren.

  1. Behoud de unieke kwaliteiten van je merk en communiceer deze met je publiek op Instagram. Een bakker kan niet simpelweg de strategie van IKEA kopiëren en dezelfde resultaten verwachten. Bestudeer je publiek met een nauwlettend oog en bouw een Instagram merk dat daadwerkelijke de interesses en de verwachtingen van je publiek aanspreekt.
  2. Vertel een verhaal met je bijschrift. Instagram is een visueel netwerk. Vele mensen gaan hier door snel de beschrift vergeten terwijl dit een belangrijk waarde kan hebben. Bijschriften zorgen er voor dat je de impact van je plaatje vergroot. Het geeft jouw post context en het zorgt er voor dat je volgers zelfs kunnen lachen (des te meer wanneer je goed bent met emjois). Het kan ook een koppeling maken met je bedrijfsimago.

  3. Instagram is een zeer sterk platform voor wedstrijden. Wedstrijden kan gebruikers vragen om commentaar te geven op jouw foto, om deze te delen, om een aantal vrienden op te noemen of zelfs om deze te delen met een specifieke hashtag. Veel gebruikers zien zulke wedstrijden als een voordeel van het volgen van een merk op Instagram. Dus maak je zeker geen zorgen om andere mensen. Probeer een wedstrijd uit, meet de analytics en kijk hoe het je merk verbetert.
  4. Werk samen met een invloedrijke en populaire Instagrammer in jouw markt of industrie. Geef hun de controle over jouw account voor een dag of vraag hun om hun mening over jouw merk te geven. Dit zou veel waarde voor jou kunnen genereren wanneer hun jouw merk aan een grote Instagram publiek ten toon stellen. Alhoewel invloedrijke Instagrammers je veel  kunnen laten betalen voor zulke diensten, kunnen kleine ondernemingen deze tactiek gebruiken om bijvoorbeeld hun product gratis te geven aan locale beïnvloeders.
  5. Instagram is bezig met het uitrollen van een reclame-platform (nog niet beschikbaar voor alle merken). De resultaten zijn indrukwekkend. Houd dus hun website in de gaten zodat je er gebruik van kunt maken zodra het platform beschikbaar word gesteld voor jou niche.

Andere manieren om geld te verdienen dan Instagram zijn online cursussen om online geld te verdienen.

De Volgende Stap in je Instagram Carrière


Hét E-book dat je helpt om te beginnen met geld te verdienen met Instagram

Ga verder


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *